Kasım

Tıp ve Fen Fakültesi Araştırmacılarına Yedi Ödül

Sağlık Bilimleri Enstitüsü

Bulgaristan’ın Sofya kentinde 16-18 Kasım 2017 tarihinde düzenlenmiş olan “10th Balkan Congress of Microbiology” de, Prof. Dr. Ali O. KILIÇ danışmanlığında yürüttüğü doktora çalışması ile Arş. Gör. Dr. Enis Fuat TÜFEKÇİ en iyi poster ödülüne, sözlü ve poster sunumları ile Fen Fakültesi Kimya Bölümü ve Tıp Fakültesi, Tıbbi Mikrobiyoloji Anabilim Dalı öğretim üyelerinden Doç. Dr. Nagihan Sağlam ERTUNGA, Prof. Dr. Ali O. KILIÇ, Prof. Dr. İlknur TOSUN ve Doç. Dr. Gülçin BAYRAMOGLU yürütücülüğündeki projelerde görev alan Araştırma Görevlileri Ümit UZUN, Enis Fuat TÜFEKÇİ Mujib Abdulkadir ABDURRAHMAN, İnci DURUKAN, Merve CORA ve Gülsen ULUÇAM ATAY “Young Scientist Grant” ödüllerine layık görülmüşlerdir. Tüm ekibi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.