etkinlikler

Eylül

2023-2024 Güz Dönemi YÜKSEK LİSANS SÜREÇLERİ Hakkında Oryantasyon/Bilgilendirme Etkinliği

Değerli Yüksek Lisans Öğrencilerimiz,

Karadeniz Teknik Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü tarafından yürütülen lisansüstü eğitim-öğretimin en önemli paydaşı olan siz öğrencilerimizin başarısını arttırmaya yönelik etkin bir rehberlik yapabilmek, yaşanabilecek olası olumsuzlukları en aza indirgemek üzere sizlerle birlikte aşağıda belirtilen tarihte “Lisansüstü Süreçler Hakkında Oryantasyon/Bilgilendirme” temalı çevrimiçi “Enstitü-Öğrenci Buluşması” gerçekleştirilecektir. Planlanan buluşmada, eğitimine bu dönem başlayan yüksek lisans öğrencilerimizin en hızlı şekilde sürece uyum sağlaması, daha önceki dönemlerde başlamış olan yüksek lisans öğrencilerimizin ise değişiklikler hakkında bilgilendirilerek görüş ve önerilerinin alınması amaçlanmıştır.

Microsoft Teams üzerinden gerçekleştirilecek olan toplantının linki aşağıda verilmiştir. Üçüncüsü düzenlenecek olan “Enstitü-Öğrenci Buluşması”na katılım konusunda göstereceğiniz hassasiyete şimdiden teşekkür ederiz.

Yüksek Lisans Öğrencileri ile Buluşma:
Tarih: 25.09.2023 (Pazartesi)
Saat: 13.00-15.00