etkinlikler

Haziran

Değerli Öğretim Üyelerimiz ve Öğrencilerimiz,

Enstitümüzün misyon, vizyon ve araştırma politikası doğrultusunda; disiplinlerarası iş birliklerini tecrübe etmiş ve benimsemiş, Ar-Ge faaliyetleri içinde yer almış, yenilikçi yaklaşımlarla ürün ve teknoloji üretiminin önemini kavramış nitelikli insan kaynağı oluşturma sürecine katkı sağlamak üzere planladığımız etkinlikler kapsamında  Üniversitemiz Teknoloji Transfer Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin ve disiplinlerarası iş birliği proje deneyimi olan öğretim üyelerimizin de katkılarıyla “Disiplinlerarası İş Birliklerine Yönelik TÜSEB Proje Destekleri Tanıtım Etkinliği” düzenlenecektir.

05 Haziran 2023 günü 15.00-17.00 saatleri arasından Tıp Fakültesi Prof. Dr. Aydın İnal Amfisi’nde düzenlenecek olan etkinliğe katılımlarınızı bekliyoruz.

Prof. Dr. Ersan KALAY
Enstitü Müdürü