etkinlikler

Erasmus+ Öğrenim ve Staj Hareketliliği

Değerli Öğrencilerimiz,

Erasmus+ Değişim Programını akademik yaşamın başında olan sizlerin uluslararası etkileşimleri deneyimlemeniz, farklı ülkelerdeki akademik bakışı gözlemlemeniz ve vizyonunuzu geliştirecek etkileşimler içinde bulunabilmeniz için bir fırsat olarak görmekteyiz.

Bu nedenle, Üniversitemiz Dış İlişkiler Ofisi Değişim Programları Koordinatörlüğü’nün katılımı ile sizlere yönelik olarak Erasmus+ Değişim Programı Öğrenim ve Staj Hareketliliği hakkında tanıtım/bilgilendirme etkinliği düzenlenecektir. Tarih, saat ve yer bilgileri ile program içeriği aşağıda paylaşılan etkinlik çerçevesinde, daha önce öğrenim ve staj hareketliliğine katılan öğrencilerimizin deneyimlerini paylaşmasına da yer verilecektir. Siz değerli öğrencilerimizin akademik gelişimine katkı sağlamasını temenni ettiğimiz etkinlikte bir araya gelmek dileği ile başarılar dilerim.

Tarih: 03 Mayıs 2023,
Saat: 14.00-16.00
Yer: KTÜ Tıp Fakültesi Prof. Dr. Aydın İnal Amfisi

Etkinlik Programı
14.00-14.10     Açılış
               Prof. Dr. Ersan KALAY (Enstitü Müdürü)
14.10-14.30    Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği
               Öğr. Gör. Çiğdem HÜSEM
14.30-14.50    Erasmus+ Staj Hareketliliği
               Öğr. Gör. Şener KARAOSMANOĞLU
14.50-15.05    Öğrencilerin Deneyim Paylaşımı
               Nursemen SARI (Çoc. Sağ. ve Has. Hem. Y. Lisans Prog.)
14.05-15.20    Öğrencilerin Deneyim Paylaşımı
               Yasemin GÜNER (Hemşirelik Anabilim Dalı Doktora Prog.)
15.20-15.45    Soru, Görüş ve Öneriler

Prof. Dr. Ersan KALAY