etkinlikler

Haziran

Temmuz

I. Doktora Eğitimi ve Danışmanlık Çalıştayı

Enstitümüz lisansüstü programlarında kalitenin ve verimin arttırılmasına yönelik olarak öğretim üyelerimizin ve lisansüstü öğrencilerimizin katılımı ile 30 Haziran-01 Temmuz 2022 tarihlerinde Osman Turan Kültür ve Kongre Merkezi’nde "Doktora Eğitimi ve Danışmanlık Çalıştayı" düzenlenecektir. Çalıştay’ın birinci gününde ORPHEUS (The Organisation for PhD Education in Biomedicine and Health Sciences in the European System) temelinde doktora eğitimi ve danışmanlık temalı sunumlar, ikinci gününde ise danışmanlık faaliyetlerine yönelik olgu tartışmaları gerçekleştirilecektir.

İzmir Ekonomi Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Gül AKDOĞAN, Marmara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü müdürü Prof. Dr. Feyza ARICIOĞLU, Koç Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hakan S. ORER ve Dokuz Eylül Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Zahide ÇAVDAR’ın katılımı ile yapılacak etkinliğe tüm öğretim üyelerimiz ve lisansüstü öğrencilerimiz davetlidir.

Prof. Dr. Ersan KALAY

Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürü