etkinlikler

Üniversite-Sanayi İş Birliklerine Yönelik Proje Destekleri Tanıtım Etkinliği

Değerli Öğrencilerimiz ve Öğretim Üyelerimiz,

Üniversitemizin ve Enstitümüzün misyon, vizyon ve araştırma politikaları doğrultusunda; verimli ve rekabetçi Ar-Ge faaliyetleri içinde yer almış, yenilikçi yaklaşımlarla ürün ve teknoloji üretiminin önemini benimsemiş, üniversite-sanayi iş birliğini tecrübe etmiş nitelikli insan kaynağı oluşturma sürecine katkı sağlamak üzere Üniversitemiz Teknoloji Transfer Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin ve üniversite-sanayi iş birliği proje deneyimi olan öğretim üyelerimizin de katkılarıyla “Üniversite–Sanayi İş Birliklerine Yönelik Proje Destekleri Tanıtım Etkinliği” düzenlenecektir.

30 Mayıs 2023 (Salı) günü saat 13.30-15.30 arasında KTÜ Eczacılık Fakültesi Büyük Amfi (EBA)’de gerçekleştirilecek olan ve program içeriği aşağıda sunulan etkinliğe tüm öğretim üyelerimizin ve öğrencilerimizin katılımını bekliyoruz.

Prof. Dr. Ersan KALAY
Enstitü Müdürü

Etkinlik Program
13.30-13.40    Açılış