Enstitü Müdürlüğü Devir Teslim Töreni

Enstitümüzün yeni Müdürü Prof. Dr. Celal Kurtuluş BURUK, görevi önceki Enstitü Müdürü Prof. Dr. Ersan KALAY’dan devraldı. Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen devir teslim törenine Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Akif CİNEL, Prof. Dr. Halil İbrahim OKUMUŞ, Prof. Dr. Cemil RAKICI ve Genel Sekreter V. Prof. Dr. Bünyamin ER katılımıyla yapıldı.
Törende, Rektör Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI Üniversitemize vermiş olduğu kıymetli hizmetlerinden dolayı Prof. Dr. Ersan KALAY’a teşekkür dileklerini iletirken Prof. Dr. Celal Kurtuluş BURUK’a da Müdürlük görevi dolayısıyla tebrik etti. Enstitü Müdürü Prof. Dr. Celal Kurtuluş BURUK ise Enstitünün gelişimine sağladığı katkılardan dolayı Prof. Dr. Ersan KALAY ’a ve ekibine teşekkür dileklerini iletti.
Tören karşılıklı plaket ve çiçek takdimiyle sona erdi.

06 Ekim 2023