haberler

Enstitümüz tarafından 16. Uluslararası ORPHEUS Konferansı'na katılım sağlandı.

Enstitümüz tarafından Koç Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Ev Sahipliğinde düzenlenen 16. Uluslararası ORPHEUS Konferansı’na katılım sağlandı.

Organisation for PhD Education in Biomedicine and Health Sciences in the European System (Avrupa Sisteminde Biyotıp ve Sağlık Bilimlerinde Doktora Eğitimi Organizasyonu, ORPHEUS) tarafından organize edilen 16. Uluslararası Orpheus Konferansı Koç Üniversitesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Enstitümüz konferansta Enstitü Müdürü Prof. Dr. Ersan KALAY, Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Selim DEMİR, Eğitim Güncelleme ve Geliştirme Komisyonu üyesi Doç. Dr. Tuğba DİNÇER ve Birim Kalite Komisyonu üyesi Arş. Gör. Ertuğrul YİĞİT tarafından temsil edildi.

Konferans kapsamında ORPHEUS ile ilgili güncel gelişmeler hakkında bilgi paylaşımları gerçekleştirildi. Ayrıca “Doktora Sonrası Kariyer Fırsatları”, “Doğru Danışman-Öğrenci Eşleştirme Süreci”, “Doktora Tezinin Yayınlanma Süreci” ve “ORPHEUS Etiketi için Gereklilikler” konulu çalıştaylara katılım sağlanarak Avrupa ve Ülkemizdeki sağlık bilimleri alanındaki doktora programlarının niteliklerinin geliştirilmesi konusunda bilgi ve tecrübe alışverişinde bulunuldu. 

Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü


02 Haziran 2022