Oryantasyon Programı

24 Nisan Salı günü saat 11.00’da Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü’nde 1. Sınıflara yönelik oryantasyon programı gerçekleştirildi. Program kapsamında bölüm başkanı Doç. Dr. Arzu Erden Güner üniversitemizi, fakültemizi ve bölümümüzü tanıtan bir sunum gerçekleştirdi.  Öğrenciler, ikramlar eşliğinde Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bahittin Kahveci, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan yardımcıları Doç. Dr. Abdullah Bora Özkara ve  Doç. Dr. Şule Bıyık Bayram ve bölümümüzün diğer öğretim elemanları ile tanışma ve deneyim aktarımı toplantısı gerçekleştirdi. 1. Sınıfta en yüksek not ortalamasına sahip öğrenci Dilara Güven’e başarısından dolayı belge ve hediye takdimi yapıldı. Dilara Güven ve 2. Sınıf temsilcisi Cansu Çelik deneyimlerini aktardılar.  1. ve 2. sınıfların birbiriyle tanıştıkları program, laboratuar ve bölüm gezisi ile sonlandırıldı.

25 Eylül 2024