4. Sınıf Öğrencilerimiz Mesleki Eğitimde

Sağlık Yönetimi Bölümü 4. Sınıf öğrencilerimiz 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Güz döneminde SYT 4007 Sağlık Kurumları Yönetim Uygulaması I dersi kapsamında gerçekleştirecekleri mesleki eğitimlerine 22 Eylül 2022 tarihi itibariyle başlamıştır. 31.12.2022 tarihine kadar sürecek olan mesleki eğitim süreçlerinde öğrenciler başta KTÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi (Farabi Hastanesi) olmak üzere, Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü ve Müdürlüğe Bağlı Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesi, Fatih Devlet Hastanesi, T.C. S.B. Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi, T.C. S.B. Ahi Evren Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Trabzon Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi ile Yavuz Selim Kemik Hastalıkları ve Rehabilitasyon Hastanesi’nin çeşitli idari birimlerinde lisans eğitimleri boyunca aldıkları teorik derslerden edindikleri bilgileri uygulamaya dönüştürmektedirler. Öğrencilerimize başarılı ve verimli bir mesleki eğitim süreci dilerken, bu süreçte öğrencilerimize yol gösteren ilgili kurum yöneticilerine ve personeline de yapmış oldukları katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

26 Ekim 2022