Trabzon Aile Hekimleri Derneği (TRAHED) Başkanı Dr. Hakan Uzun'dan Teletıp Bilgi Paylaşımı

Trabzon Aİle Hekimleri Derneği (TRAHED) başkanı sayın Dr. Hakan Uzun Sağlık Yönetimi Bölümü öğrencileriyle bir araya geldi. Sayın Uzun, interaktif bir şekilde öğrencilerimize Birinci Basamak Sağlık Hizmetlerinde Teletıp Uygulamaları, Kolaylıkları ve Zorlukları hakkındaki bilgi ve deneyimlerini aktardı. SYT2032 Uzakatan Sağlık Hizmetleri Yönetimi dersi kapsamında yapılan bu etkinlikte öğrencilerimiz teknolojinin uzaktan hizmet sunmaya katkıları, telekonferans ile teşhis ve tedavi, giyilebilir teknolojiler ve teletıp ile ilgili zorluklar ve fırsatlar gibi pek çok konuda bilgi kazanımı sağladı. Etkinlik Sayın Uzun'a teşekkür belgesi takdim edilerek sona erdi. Bir sonraki kapsamlı etkinlikte Sayın Uzun ile tekrar bir araya gelmeyi ve deneyimlerinden faydalanmayı sabırsızlıkla bekliyoruz.

21 Mayıs 2024