haberler

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası ile Sağlık Turizmi Toplantısı

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Sağlık Sektörü Komisyonu Başkanı ve Meclis Katip Üyesi Sayın, Mehmet Üçüncüoğlu'nun daveti üzerine Sağlık Yönetimi Bölümü ve Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Proje Koordinasyon Ofisi arasında Trabzon ilinin sağlık turizmi kapasitesinin geliştirilmesi amacına yönelik bir toplantı gerçekleştirildi.
Toplantıda Ticaret Bakanlığı'nın Hizmet Sektörü Rekabet Gücünün Artırılması (HİSER) Desteği özelinde Trabzon ilinin sağlık turizmi potansiyelinin belirlenmesi, alt yapı ve tesislerin gelişim alanlarının tespiti, tarafların eğitimi, paydaşların kümelenmesi ve markalaşma konuları üzerinde duruldu.

Toplantı 9 Ocak 2022 tarihinde Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Katip Üyesi Mehmet Üçüncüoğlu, Proje Ofisi Ofisi Koordinatörü Cengizhan Sungurlu’nun yanısıra KTÜ Sağlık Yönetimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Sedat BOSTAN, KTÜ İİBF Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Abdülkadir Pehlivan, Trabzon Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi ve Kariyer Merkezi Müdürü Doç. Dr. Emre Ş. Aslan, KTÜ Sağlık Yönetimi Bölümü Öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Osman ŞENOL, KTÜ Sağlık Yönetimi Araştırma Görevlisi Ahmet Y. YEŞİLDAĞ, Eximbank Trabzon Dış Ticaret Uzmanı Ozan Kalaycıoğlu ve Ticaret ve Sanayi Odası Proje Ofisi uzmanlarının katılımıyla gerçekleştirildi.

İleriki toplantılar ve olası protokol anlaşmalarının görüşülmesinin ardından fotoğraf çekimi ile toplantı sona erdi.

 

 


09 Ocak 2023