Autocad 2D Eğitimi

Sürekli Eğitim Merkezi

AUTOCAD 2D EĞİTİMİ

Eğitim Danışmanı: Öğr.Gör. Merdin DANIŞMAZ (Arsin Meslek Yüksekokulu)

Eğitim Saati: 30 Saat

Eğitim Yeri: KTÜ Arsin Meslek Yüksekokulu

Eğitim Tarihleri : 19-20-23-26 ve 27 Nisan 2014 tarihleri

Katılımcı Kriteri: Meslek Yüksekokulu Öğrencisi Olmak

Katılımcı Sayısı: Eğitim programı en az 10 kişi ile başlayacaktır. Yeterli çoğunluğun sağlanamaması durumunda erteleme, tekrar sağlanamaması durumunda ise ücret iadesi yapılacak ve program açılmayacaktır. Eğitim Programına % 80 devam eden ve yapılacak olan sınavda  başarılı olan kursiyerlere KTÜ-SEM onaylı başarı belgesi , başarılı olamayan katılımcılara ise katılım belgesi verilecektir.

Kayıt Tarihleri : 10-18 Nisan  2014

Kayıt İçin Gerekli Olan Belgeler

Program Katılım Ücreti: 60 TL (KDV Dahildir)

T.C. Ziraat Bankası KTÜ Şubesi 11825144-5003 numaralı hesaba (Hesap Adı:KTÜ Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü), açıklama kısmına Sürekli Eğitim Merkezi yazdırılarak yatırılacaktır. Aksi takdirde kayıt işlemi yapılmayacaktır.

Önemli Notlar

• Eğitim programına %80 katılım zorunludur.
  • Katılımcıların programa başladıktan sonra programa devam etmemeleri halinde ücret iadesi yapılmayacaktır.
  • SEM Yönetimi gereken durumlarda program saatlerinde değişiklik yapabilir; değişiklikler katılımcıya önceden bildirilecektir.