Temel İlk Yardım Eğitimi Ön Kayıtları Başladı

Sürekli Eğitim Merkezi

TEMEL İLK YARDIM EĞİTİMİ

Eğitmenler   Prof.Dr. Abdulkadir GÜNDÜZ (KTÜ Tıp Fakültesi Acil Tıp )
Dr.Öğr. Üyesi Ahmet Kağan ÖZKAYA (KTÜ Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları)
Dr.Öğr. Üyesi Özgür TATLI (KTÜ Tıp Fakültesi Acil Tıp)
Dr.Öğr. Üyesi Yunus KARACA (KTÜ Tıp Fakültesi Acil Tıp)

Eğitim Tarihi

Minimum katılımcı sayısına ulaşıldığı an itibariyle belirlenecek ve tarafınıza bildirilecektir.

Eğitim Saati   7 Saat (Hafta sonu veya gündüz uygulanacaktır)
Eğitim Yeri   KTÜ MEDSİM Seminer Salonu (KTÜ İyi Hekimlik Uygulamaları ve Tıbbi Simülasyon Merkezi-Tıp Fakültesi)
Katılımcı Sayısı
Eğitim programı 25 kişi olması durumunda başlayacaktır. Kayıt sıralaması ön kayıt sırasına göre yapılacaktır.
Eğitim sonunda yapılacak teorik ve uygulama sınavında başarılı olanlara KTÜ-SEM onaylı Temel İlk Yardım Eğitimi Sertifikası verilecektir.

Program Katılım Ücreti
  108 TL (KDV Dahildir)
Hizmet Sözleşmesi   Hizmet sözleşmesi müracat edilmiş olmakla birlikte kabul edilmiş sayılacaktır.

ÖN KAYIT İÇİN TIKLAYINIZ
*Ön kayıt üzerinde bulunan "Eğitimin Adı" bölümüne "Temel İlk Yardım Eğitimi" yazılması gerekmektedir. Açıklama belirtmeyen kişilerin ön kayıtları tamamlanmamış olacaktır. Ön kayıt aşamasında ücret ödemesi yapılmayacaktır.

Eğitim programı kayıt işlemleri ön kaydı tarafımıza ulaşan 25 kişi olması durumunda başlayacaktır. Programın başlangıç tarihi ve saatleri, kayıt tarihleri ve gerekli belgeler ön kayıt esnasında belirteceğiniz cep telefonunuza sms kanalıyla iletilecektir ve sayfamız üzerinde de ayrıca duyurulacaktır.

Önemli Notlar
Eğitime devam zorunluluğu bulunmaktadır.
Katılımcıların programa başladıktan sonra programa devam etmemeleri halinde ücret iadesi yapılmayacaktır.
► Teorik veya uygulama sınavının herhangi biriniden başarısız olunması durumunda katılımcıya KTÜ-SEM onaylı Katılım Belgesi verilecektir.
SEM Yönetimi gereken durumlarda program saatlerinde değişiklik yapabilir; değişiklikler katılımcıya önceden bildirilecektir.

TEMEL İLK YARDIM EĞİTİMİ
İÇERİĞİ
Genel İlk Yardım Bilgileri
Hasta, yaralı ve olay yeri değerlendirmesi