haberler

KTÜ SHMYO'da Mezuniyet Töreni Büyük Bir Çoşkuyla Kutlandı

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu 34. mezuniyet töreni Karadeniz Teknik Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezinde 26 Haziran 2024 tarihinde gerçekleşti.
Mezuniyet törenine Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Cemil Rakıcı, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bahittin Kahveci ile çok sayıda davetli katıldı.
Törende, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, Meslek Yüksekokul  Müdürü Prof. Dr. Sevdegül Aydın Mungan açılış konuşmasını gerçekleştirdi. Ardından Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cemil Rakıcı mezuniyet konuşmasını yaptı. 

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı 34.dönem mezunları arasında dereceye giren öğrenciler; 

  • Birinci; Havva Küçük
  • İkinci; Helim Boz
  • Üçüncü; Çiğdem Kurnaz

Dereceye giren öğrencilere plaketleri ve hediyelerini Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cemil Rakıcı, Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Prof. Dr. Sevdegül Aydın Mungan ve Sağlık Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bahittin Kahveci; program bazında ilk üçe giren mezunlarımıza plaketlerini de bölüm hocaları tarafından takdim edildi. 

Meslek Yüksekokulumuz birincisi Havva Küçük mezunlar adına konuşma gerçekleştirerek duygu ve düşüncelerini dile getirdi. 

Meslek Yüksekokulumuz öğrenci temsilcisi ve okul ikincisi Helim Boz mezuniyet andının okunmasını gerçekleştirdi. Daha sonra kep atma ve toplu resim çektirilmesi ardından mezuniyetimiz sona erdi.

Mezun olan ve dereceye giren sevgili öğrencilerimizi Müdürlüğümüzce tebrik eder, bundan sonraki hayatlarında başarı ve mutluluk dileriz.

Mezuniyet töreni için fedakârca çalışan Öğr. Gör. Tuba ÖZDEMİR, Öğr. Gör. Dr. Nihat Burak Zihni ve Yüksekokul Sekreteri Mehtap Keleş Vural'a emeklerinden dolayı teşekkürlerimizi sunarız.



 


26 Haziran 2024