Mezuniyet Törenimiz Büyük Bir Coşkuyla Kutlandı

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu 33. mezuniyet töreni Karadeniz Teknik Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezinde 22 Haziran 2023 tarihinde gerçekleşti.
Mezuniyet törenine Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Akif CİNEL ile çok sayıda davetli katıldı.
Törende, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, Meslek Yüksekokul Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Özlem KANBER UZUN açılış konuşmasını gerçekleştirdi.
2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı 33.dönem mezunları arasında dereceye giren öğrenciler;
Birinci; Eda ÇOBAN
İkinci; Sıla Zuhal AZAB
Üçüncü; Selcan AĞACE oldu.
Dereceye giren öğrencilere ve okul öğrenci temsilcisi Umut Can TUNÇ’a plaketleri Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Akif CİNEL, Prof. Dr. Nurhan GÜMRÜKÇÜOĞLU, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Funda Aker ATASOY ve Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Özlem KANBER UZUN tarafından takdim edildi.
Meslek Yüksekokulumuz birincisi Eda ÇOBAN mezunlar adına konuşma gerçekleştirerek duygu ve düşüncelerini dile getirdi.
Meslek Yüksekokulumuz öğrenci temsilcisi Umut Can TUNÇ konuşma yaparak mezuniyet andının okunmasını gerçekleştirdi. Daha sonra kep atma ve toplu resim çektirilmesi ardından mezuniyetimiz sona erdi.
Mezun olan ve dereceye giren sevgili öğrencilerimizi Müdürlüğümüzce tebrik eder, bundan sonraki hayatlarında başarı ve mutluluk dileriz.
Mezuniyet töreni için fedakârca çalışan Öğr. Gör. Tuba ÖZDEMİR'e emeklerinden dolayı teşekkürlerimizi sunarız.

22 Haziran 2023