Okulumuzda "Araştırma Üniversitesi" Yol Haritası toplantısı gerçekleştirildi.

Okulumuzda  "Araştırma Üniversitesi" Yol Haritası ve Akademik Performans Değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof.Dr. Hamdullah Çuvalcı ve heyeti, Meslek Yüksekokulumuzu ziyaret ederek "Araştırma Üniversitesi" yol haritası ve bölümlerin akademik performanslarına yönelik kapsamlı bir  değerlendirme toplantısı düzenlendi. Toplantıda; Meslek Yüksekokulumuzun başarıları, hedefleri ve gelişim potansiyeli masaya yatırıldı. Meslek Yüksekokulumuz akademisyenleri, Üniversitemizin stratejik planları doğrultusunda ve Araştırma Üniversitesi performans göstergelerine yönelik  akademik çıktılarını artırmak için kararlı bir şekilde çalışma taahhüdünde bulundu. Bu toplantı, Üniversitemizin ulusal ve uluslararası alanda daha da güçlenmesine yönelik önemli bir adım olarak değerlendirildi.

26 Nisan 2024