Üniversite Kampüslerinde Sıfır Atık Uygulamalarının ve Depozito Yönetim Sistemlerinin Kurulması ve Türkiye Genelinde Standart Uygulamaların Geliştirilmesi” Projesi kapsamında Türkiye Çevre Ajansı Başkanlığın da yapılan çalıştaya Üniversitemiz Sıfır Atık Koordinatörlüğünden Prof. Dr. Dilek BEYAZLI ve Dr. Öğr. Üyesi Nurcan ÖZTÜRK katıldı.

Çalıştayda sıfır atık yönetim sistemi kılavuzu tanıtılmış, üniversitelerde yürütülen sıfır atık yönetim süreci hakkında eğitim verilmiştir. Yürütülen tüm bu çalışmalar ve eğitimler, sıfır atık sistemi kurmayı amaçlayan veya mevcut sistemlerini daha ileri bir seviyeye taşımak isteyen üniversiteler için rehber niteliğinde olması amacıyla gerçekleştirilmiştir.

21 Aralık 2023