Ağustos

Öğrenci Kartları Hakkında Bilgilendirme

Sağlı Kültür ve Spor Daire Başkanlığı

Öğrencilerimize, öğrenci kimlik belgesi olarak 'Kampüs Kart' verilmektedir. Kampüs Kartı ile öğrenci işlemlerinizi gerçekleştirebilir, yemek hizmetlerinden faydalanmak için para yükleyebilir, kütüphaneden yararlanabilirsiniz. Başvuru sırasında sizden kart türü seçmeniz istenecektir. Kredi kartı seçerseniz yukarıda bahsedilen hizmetlere ek olarak kredi kartı özellikleri de taşıyan karta sahip olursunuz. Ek özellikler hakkında bilgi almak için tıklayınız.

Kart başvurusu için https://kampuskart.ktu.edu.tr/  adresini kullanabilirsiniz.  Başvuruda kullanıcı adı olarak TC kimlik numarası, şifre olarak da BYS şifresi kullanılacaktır. Yeni kayıt olan öğrenciler için BYS şifresi TC kimlik numarasının son 5 hanesidir.

2022-2023 eğitim öğretim döneminde kartlar Vakıf Bank tarafından kart dağıtım noktasında teslim edilecektir.  Dağıtım adresini haritada görmek için tıklayınız.

Başvuru kılavuzuna bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Başvuru esnasında yaşadığınız sorunları kartligecis@ktu.edu.tr adresine yazabilirsiniz. E-posta yazarken TC kimlik numaranızı ya da öğrenci numaranızı yazmayı unutmayınız.

Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Kampüs Kart Birimi