etkinlikler

Kurumlar Arası Futsal Turnuvası

Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörlüğünce 18-26 Mayıs 2024 tarihlerinde Bilim, Kültür, Sanat etkinlikleri haftasında Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından Kurumlar Arası Futsal (salon futbolu) turnuvası yapılacaktır .Katılacak kurumlarımız takım listelerine ve BU BAĞLANTIDAN ulaşabilirler. Müsbakalara katılacak takımlara başarılar dileriz.

Müsabaka talimatları
1-Turnuva Türkiye Futbol Federasyonu müsabaka oyun kurallarına göre oynatılacaktır.
2-Takım kadrosu en az 12 en fazla 15 kişiden oluşacaktır.
3-Her kurum bir takımla katılım sağlayacaktır.
4-Katılım sayısına göre gruplar oluşturulacaktır.
5-Katılım sayısına göre müsabaka tarihleri belirlenecek olup final müsabakası 20 mayıs 2024 pazartesi KTÜ Hasan Polat Spor Salonunda oynanacaktır.
6-Maçların yoğunluğuna göre alternatif spor salonları değerlendirilecektir.
7-Takımlarda kurum personeli dışında kimse oynamayacaktır.Aksi durumda cezai müeyyide uygulanacaktır.
8-Katılımcılara Karadeniz Teknik Üniversitesi Sporcu Kartı çıkartılacaktır.Sporcu kartı ile müsabakalara katılım sağlanacaktır.
9-Müsabakalar Karadeniz Teknik Üniversitesi Spor Birliği tarafından düzenlenecek olup, gerekli durumlarda yapılacak değişikliklerde Spor Birliği yetkilidir.
10-Listelere sonradan ilave olmayacaktır.Zorunlu durumlarda kararı Spor Birliği karar verecektir.

Turnuva Sorumlusu Ünvan Dahili Telefon
Ali Ferşat Şahin  Sürekli İşçi 0462 377 (2433) (4561)

Hasan Polat Spor Salonu