etkinlikler

Mini Futsal Dünya Kupası

Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörlüğünce 18-26 Mayıs 2024 tarihlerinde Bilim, Kültür, Sanat etkinlikleri

haftasında Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından Uluslar arası öğrencilere yönelik Mini Futsal Dünya

Kupası yapılacaktır . Katılacak takımlarımız takım listelerine BU BAĞLANTIDAN ulaşabilirler.

Müsabakalara katılacak takımlara başarılar dileriz.

ŞARTNAME

1-Turnuva Türkiye Futbol Federasyonu müsabaka oyun kurallarına göre oynatılacaktır.
2-Takım kadrosu 12  kişiden oluşacaktır. ( Her takım isterse 2 tane Türk oyuncu bulundurabilir.)
3- Bir sporcu sadece bir takıma katılım sağlayacaktır.
4-Katılım sayısına göre gruplar oluşturulacaktır.
5-Katılım sayısına göre müsabaka tarihleri belirlenecek olup final müsabakası 21 Mayıs 2024 Salı günü KTÜ Hasan Polat Spor Salonunda oynanacaktır.
6-Maçların yoğunluğuna göre alternatif spor salonları değerlendirilecektir.
7-Takımlar tek ülkeden değil farklı farklı ülkelerden oluşabilir.
8-Katılımcılara Karadeniz Teknik Üniversitesi Sporcu Kartı çıkartılacaktır. Sporcu kartı ile müsabakalara katılım sağlanacaktır.
9-Müsabakalar Karadeniz Teknik Üniversitesi Spor Birliği tarafından düzenlenecek olup, gerekli durumlarda yapılacak değişikliklerde Spor Birliği yetkilidir.
10-Listelere sonradan ilave olmayacaktır. Zorunlu durumlarda kararı Spor Birliği karar verecektir.
11-Çifte vatandaşlığı olanlar uluslararası öğrenci statüsünde oynayabilir.

Turnuva Sorumlusu Ünvan Dahili Telefon
Ali Ferşat Şahin  Sürekli İşçi 0462 377 (2433) (4561)

Hasan Polat Spor Salonu