Bölümümüzden COST Aksiyonu CA20108 FAIR Network of Micrometeorological Measurements (FAIRNESS) Uygulamalı Yaz Okulu Etkinliğine Katılım

Bölümümüz Jeodezi Anabilim Dalı öğretim elemanı Arş. Gör. Murat BEKTAŞOĞLU Budapeşte,Macaristan'da 10-15 Haziran 2024 tarihleri arasında COST Aksiyonu "CA20108-FAIR Network of micrometeorological measurements-FAIRNESS" tarafından gerçekleştirilen "Training in Micrometeorological Measurements and Applications" uygulamalı yaz okulu etkinliğine "WG-2 Development and Implementation" çalışma grubu üyesi olarak katılım sağlamıştır. Gerçekleştirilen etkinlikte, mikro meteorolojik verilerin nasıl temin ve analiz edildiği hakkında uygulamalı eğitimler verilmiştir. Yapılan çalışmalar, katılımcıların sunumları ile tamamlanmıştır.

28 Haziran 2024