2024-2025 diğer faaliyetler

Kütüphane Gezisi

KTÜ Tarih Bölümü 1. sınıf öğrencilerine yönelik kütüphane gezisi Dr. Öğr. Üyesi Emre ÇELİK nezaretinde Prof. Dr. Faik Ahmet BARUTÇU Kütüphanesinde gerçekleştirilmiştir.

Burs ve Proje Bilgilendirme Toplantısı

KTÜ Tarih Bölümü tarafından Burs ve Proje Bilgilendirme Toplantısı gerçekleştirilecektir. Prof. Dr. Melek ÖKSÜZ'ün başkanlık yapacağı toplantıda Doç. Dr. M. Melis SAVAŞ, Dr. Öğr. Üyesi İhsan ERDİNÇLİ ve Arş. Gör. Tuncay KARADENİZ konuşmacı olacaklardır. Toplantı 07.10.2024 tarihi Pazartesi günü saat 14.00'da Edebiyat Fakültesi FA-B01 Amfisi'nde gerçekleştirilmiştir.

Oryantasyon Programı

KTÜ Tarih Bölümü Oryantasyon Programı bölüm hocalarımız ve öğrencilerimizin katılımı, Dr. Öğr. Üyesi Emre ÇELİK'in sunumuyla Prof. Dr. Hikmet ÖKSÜZ Konferans Salonu'nda gerçekleşti.