Eğitim Araştırmaları Konferansı (EAKON) Gerçekleşti

Eğitim araştırmalarına yönelik farkındalığı artırma ve sağlık profesyonellerinin eğitimlerinde görev alan öğretim elemanlarının eğitimle ilişkili ortak sorunlara birlikte çözüm aramaları için fırsatlar sunmayı amaçlayan ‘Eğitim Araştırmaları Konferansı (EAKON)- 2022’, KTÜ Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Anabilim Dalı tarafından 16 Aralık 2022’de düzenlenmiştir.

Konferans  tıp, diş hekimliği, hemşirelik, paramedik, ATT gibi farklı alanlardan sağlık profesyonelleri ve bu alanlarda eğitim alan lisans- lisansüstü öğrencilerin katılımıyla Fakültemizde gerçekleştirilmiştir. Bu yıl ilki gerçekleştirilen konferansta çalışma grupları özelinde sağlık profesyonellerinin hissettikleri ortak sorunlar tartışılmıştır. Çalışma grupları özelinde belirlenen sorunlara ilişkin proje yazım süreçleri konferans sekreteryası aracılığıyla organize edilecektir. Böylelikle, sağlık profesyonellerinin eğitiminde rol alanların eğitim araştırmalarında işbirliklerinin devamının sağlanması hedeflenmektedir. Eğitim araştırmalarının özelliklerini ve önemini ortaya koyan, farklı alanlarda pek çok sağlık profesyonelinin işbirliğine katkıda bulunacak konferansın düzenlenmesinde emeği geçen Organizasyon Komitesine teşekkür ederiz.

Eğitim Araştırmaları Konferansı Kitapçığı için lütfen tıklayınız

26 Aralık 2022