akademik başarılar

Prof. Dr. Ahmet Can ALTUNIŞIK'a TÜBİTAK 1001 Proje Desteği

Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü öğretim üyelerinden Prof. Dr. Ahmet Can ALTUNIŞIK’ın “Kurşun Çekirdekli Kauçuk İzolatörleri Yangına Maruz Kalmış Betonarme Binaların Yapısal Davranışlarının İncelenmesi: Yüksek Sıcaklık Fırını Testleri, Sarsma Masası Deneyleri, Simülasyon Çalışmaları ve Parametrik Analizler” başlıklı projesi, “TÜBİTAK 1001-Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı-UDAP Ulusal Deprem Araştırmaları Programı Ortak Çağrısı” kapsamında desteklenmiştir.

Projesi desteklenen akademisyenimizi ve proje ekibini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Proje Ekibi:

Doç. Dr. Murat ÜNAYDIN – Araştırmacı (KTÜ)

Arş. Gör. Yunus Emrehan AKBULUT – Araştırmacı (KTÜ)

Öğr. Gör. Fezayil SUNCA – Araştırmacı (KTÜ)

Prof. Dr. Cenk ALHAN – Araştırmacı (İÜ)

Prof. Dr. Gökhan ÖZDEMİR – Araştırmacı (ESTÜ)

Öğr. Gör. Esengül ÇAVDAR – Araştırmacı (ESTÜ)

Arş. Gör. Furkan ŞEN – Araştırmacı (Giresun Ü.)

Prof. Dr. Ertuğrul TACİROĞLU – Yurtdışı Danışman (UCLA Samueli School Of Engineering)

07 Ekim 2024