akademik başarılar

Üniversitemiz Akademisyenleri ve TURKCELL TTECH, LegalTech Breakthrough Awards'da Ödül Kazandı

Fen Fakültesi, Bilgisayar Bilimleri Bölümü Öğretim Üyeleri Dr. Öğr. Üyesi Tolga BERBER ve Dr. Öğr. Üyesi Uğur ŞEVİK’in 2021 yılında TURKCELL Teknoloji Araştırma ve Geliştirme A.Ş. (TTECH) ile başlatmış olduğu “NLP Tabanlı Madde Yönetimi, Sözleşme İnceleme ve Risk Tespiti” isimli Kontratlı Ar-Ge Projesi başarılı bir şekilde sonuçlanarak bu yılki 2. ödülünü almaya hak kazandı.

Proje, her yıl düzenlenen LegalTech Breakthrough Awards’da 2023 yılı Overall Legal Analytics Innovation of the Year kategorisinde ödül almaya hak kazandı. Akademisyenlerimizi ve firmayı üniversite sanayi iş birliğine verdikleri katkılardan dolayı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

24 Kasım 2023