Uygulamalı Strateji&Kalite Personeli Eğitim Programı Başlıyor

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ

Üniversitemizde stratejik planın etkin bir şekilde uygulanması ve hesap verebilirlik anlayışının yönetim döngüsünün her aşamasında hayata geçirilmesi temel hedefimizdir. Bu doğrultuda, stratejik yönetim ve kalite güvence sistemi kapsamında, akademik ve idari birimlerimizin idari ve beşeri kapasitesini artırmayı amaçlayan uygulamalı eğitim programları hazırlanmıştır.

KTÜ Kalite Komisyonu tarafından düzenlenecek bu eğitimler, aynı zamanda birimlerimizdeki kalite yapılanmalarına da destek sağlayacaktır. Uygulamalı eğitimlere katılacak personelimiz sayesinde, üniversitemizin stratejik planlama, kalite güvencesi, kurumsal performans ve veri yönetimi sistemlerinin hem uygulama süreci hem de entegrasyonu daha da güçlenecektir.

Eğitim programı İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Amfi-3'te gerçekleşecek olup, program detayına ulaşmak için lütfen  TIKLAYINIZ

Önemli Hatırlatma: Eğitim programına kimlerin katılabileceği Elektronik Belge Yönetim Sistemi (EBYS) üzerinden gönderilen 24.05.2024 tarihli ve E-94066825-060.99-514473 sayılı yazıda belirtilmiştir. İlgili yazıya göre hareket edilmesi gerekmektedir.