"2. Karadeniz Müzikleri Beste Yarışması'nda Üniversitemiz Güzel Sanatlar Bölümü'nde Öğr. Gör. Gürsel Tahmaz'a Birincilik Ödülü

Ortahisar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından, 21 Aralık - 8 Mart 2020 tarihleri arasında ikincisi düzenlenen, 49 yarışmacının 59 eserle katıldığı “Karadeniz Müzikleri Beste Yarışması”nda birincilik ödülüne, Üniversitemiz Güzel Sanatlar Bölümü’nde Öğr. Gör. Gürsel Tahmaz layık görüldü.

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’in; Karadeniz müziğinin repertuarını geliştirmek, besteci ve söz yazarlarını nitelikli eser vermeye teşvik etmek, eserlerin tanıtılmasına katkıda bulunmak ve yeni bestecilerin yetiştirilmesini sağlamak amacıyla düzenlendiğini ifade ettiği yarışmada, değerli akademisyenimiz Öğr. Gör. Gürsel Tahmaz'ın, “Ah Ayeser Ayeser” adlı eseriyle aldığı ödülünü kendisine, Ortahisar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Sadettin Önsel takdim etti.

19 Mart 2021