haberler

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Oryantasyon Programı 21 Eylül 2022 Tarihinde Çevrim İçi Ortamda Gerçekleştirildi

Üniversitemizi tercih ederek eğitim hayatına başlayan birinci sınıf öğrencilerimizin karşılaşacağı yeni durumlara alışabilmesi, kolaylıkla uyum sağlayabilmesi için kurumumuz ilgili birimlerinin ortaklaşa hazırladığı bir alıştırma ve bilgilendirme programı yapıldı. Sosyo-kültürel hayatı kolaylaştıracak adımların da anlatıldığı Oryantasyon Programı'nda, Üniversitemizin işleyişi ile birlikte eğitim süreci boyunca öğrencilerimize sunulan hak ve olanaklar ve tüm öğrencilerin gereksinim duyacağı temel bilgiler anlatıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI’nın açılış konuşmasını yaptığı Oryantasyon Programı'nda; Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığı, Bilgi İşlem Daire Başkanlığı, Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi, Dış İlişkiler Koordinatörlüğü, Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı,  Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı ve Koruma ve Güvenlik Şube Müdürlüğü yetkilileri tarafından tanıtıcı kısa sunumlar yapıldı.

Üniversite yaşamının başında olan öğrencilerimiz için ilgili birimlerce ortaklaşa hazırlanan alıştırma ve bilgilendirme programında; ders kaydı, öğrencilere verilen belgeler, mezuniyet işlemleri gibi konularda Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Şube Müdürü Hasan GÜLBAL, sağlık, kültür, spor hizmetleri, beslenme ve barınma, öğrenci kulüpleri, kampüs kart işlemleri gibi konularda Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Şube Müdürü Ekrem ÖZDEMİR, mobil uygulama, şifre ve mail gibi işlemler hakkında Bilgi İşlem Daire Başkanlığı'ndan Öğr. Gör. Yasin ŞAHİN, Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdür Yrd.  Öğr. Gör. Ahmet KÜÇÜK, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı'ndan Öğr. Gör. Zeki KAVANOZ, Dış İlişkiler Koordinatörlüğü'nden Öğr. Gör. Onur AYDIN ve Koruma ve Güvenlik Şube Müdürü V. Hasan YAMAN, sorumlu oldukları birimlerini tanıtan sunumlar yaptı. 
Canlı yayın yapılan programda birim temsilcileri, sunumlarının ardından öğrencilerden gelen soruları yanıtladı.


22 Eylül 2022