Akademisyenimiz Prof. Dr. Kemal TURHAN, COST Programı'na Yönetim Komitesi Üyesi (MC) Olarak Atandı

Üniversitemiz Tıp Fakültesi Temel Tıp Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kemal TURHAN, COST Programı’nın “CA21135 - Tomorrow’s ‘Modelling immunotherapy response and toxicity in cancer (IMMUNO-model)’ aksiyonuna Yönetim Komitesi Üyesi (MC) olarak atanmıştır.

Akademisyenimize, aksiyon kapsamındaki çalışmalarında başarılar dileriz.

*Sizler de çalışma alanlarınız, geçmişte yürüttüğünüz ve/veya mevcut durumda yürüyen çalışma, proje ve tez konularınızla uyumlu olduğunu düşündüğünüz aksiyonlara dahil olmak için Üniversitemiz Teknoloji Transferi Uygulama ve Araştırma Merkezi ile iletişime geçebilirsiniz. Bu merkezde, COST Programı ve ilgili aksiyonlara dahil olabilmeniz için izlenecek yol hakkında sizlere bilgi verilecek ve  bu süreçteki bütün aşamalarda sizlere destek olunacaktır.

19 Ağustos 2022