haberler

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi'nin Yeni Rektörü'ne Karadeniz Teknik Üniversitesi'nden Tebrik Ziyareti

Türkiye'nin önemli üniversitelerinden biri olan Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi’ne (YBÜ) Yükseköğretim Kanunu ve Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile atanan Prof. Dr. Ali Cengiz KÖSEOĞLU’na, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI ve Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin AŞIKKUTLU ile Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Halil İbrahim OKUMUŞ özel bir ziyaret gerçekleştirdi.

Türkiye'nin en büyük havacılık, uzay ve teknoloji etkinliği olarak dikkat çeken TEKNOFEST, Ankara’da gerçekleştiriliyor. TEKNOFEST İçin Ankara'da Bulunan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halil İbrahim OKUMUŞ, Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi’nin Yeni Rektörü Ali Cengiz KÖSEOĞLU'nu ziyaret ederek, bu anlamlı göreve atanmış olmasından dolayı kendisine tebrik ederek görevinde başarılar dilediler.

Ziyaret sırasında Rektörümüz Prof. Dr. ÇUVALCI, YBÜ Rektörü Prof. Dr. Ali Cengiz KÖSEOĞLU’na hediye takdim etti. Bu ziyaret, üniversiteler arası dayanışmanın ve bilimsel gelişmenin vurgulandığı önemli bir adımdı. Prof. Dr. Ali Cengiz KÖSEOĞLU, üniversitenin kurumsal dayanışma ve işbirliğine katkı sağlayacak bu nazik ziyaretleri için Rektörümüze teşekkür etti.


01 Eylül 2023