Emekli Olan Personelimize Veda Töreni Düzenlendi

1 Kasım 2021-31 Mayıs 2022 tarihleri arasında Üniversitemizden emekli olan akademik, idari ve işçi personelimiz için veda töreni düzenlendi.

9 Haziran 2022 tarihinde düzenlenen veda töreni, emekli olan akademik personelimiz; Prof. Dr. Yusuf SÜRMEN, Prof. Dr. Saadettin KORKMAZ, Prof. Dr. Necati TÜREDİ, Prof. Dr. Hafız AYDIN, Prof. Dr. Kadriye YILDIZ, Prof. Dr. Fazıl AYDIN, Dr. Öğr. Üyesi Hicabi Sinan ÖZKAN, Öğr. Gör. Muammer CANSIZ, Öğr. Gör. Saffet KAHVECİ ve idari personelimiz; Fazlı ÖZTEL, Meral TELATAR, Reyhan HEKİMOĞLU, Mehmet SALİH BORAN, Osman TÜTÜNCÜ, Hatice HACIOSMANOĞLU, Abdullah ŞAHİN, Ahmet KÜÇÜK, Muhittin KURU, Şenol CEBECİ, Ahmet HACIMURTAZAOĞLU, Dudu ERDÖL, Haydar BAYRAK, Gülüzar DEMİRBAŞ, İzzet ŞAHİN, Aysel KÖSE ile işçi personelimiz; İsmail BÜYÜK, Hacer KARAAĞAÇLI, Birol ÇOPAN, Zekeriya MAKUL, Ayfer BOSTAN, Nazım DURAL için düzenlenmiş olup törene katılım sağlayanlara, Üniversitemize sağladıkları değerli katkılarından ötürü Teşekkür Belgesi, Rektörümüz Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI tarafından takdim edildi.

Törene, Rektörümüz Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI’nın yanı sıra Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Halil İbrahim OKUMUŞ ve Prof. Dr. Cemil RAKICI ile Genel Sekreter V. Prof. Dr. Bünyamin ER ve Genel Sekreter Yardımcısı V. Ufuk ÖZTÜRK iştirak etti. Hatıra fotoğrafı çektirilmesinin ardından tören sona erdi.

10 Haziran 2022