KURUMSAL
ÖĞRENCİ
AKADEMİK
İDARİ
ARAŞTIRMA
HIZLI ERİŞİM
Filistin ve Tayvan'dan Bilim İnsanları, Rektörümüzü Ziyaret Etti
Rektörümüz Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI, 8. Uluslararası Sağlık Bilimleri ve Yönetimi Kongresi sebebiyle Üniversitemize gelen Filistin Kudüs Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Motasem HAMDAN, Tayvan Chung Shan Medical University ve KTÜ Uluslararası Danışma Kurulu Üyesi Prof. Dr. Chi-Chang CHANG ve 8. IHMC Başkanı Prof. Dr. Sedat BOSTAN'ı makamında ağırladı.
Rektörümüzün, Prof. Dr. Motasem HAMDAN ile Kudüs ve Filistin hakkında konuştuğu ziyarette, Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI'nın önceki Kudüs ziyaretlerinden bahsedilerek iki üniversite arasında iş birliği sözleşmeleri yapılmasına karar verildi. Prof. Motasem HAMDAN ayrıca Rektörümüzü, Kudüs Üniversitesi'ne davet etti.
Ziyaretçilerden Tayvan Chung Shan Medical University Öğretim Üyesi Prof. Dr. Chi-Chang CHANG ile Rektörümüz arasında yapılan görüşmede ise Prof. Dr. Chi-Chang CHANG, yapay zekâ temelli tıbbi çalışmalara odaklandıklarını ifade ederek Üniversitemizden araştırmacılara bu alanda destek olabileceklerini belirtti. Rektörümüz Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI, Üniversitemiz bünyesinde bulunan İlaç ve Farmasötik Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi (İLAFAR) ile Medikal Cihaz Tasarım ve Üretim Uygulama ve Araştırma Merkezi (METAM) imkanlarından Prof. Dr. Chi-Chang CHANG ve çalışma arkadaşlarının faydalanabileceğini iletti. Prof. Dr. Chi-Chang CHANG ayrıca Rektörümüzü, Eylül ayında İstanbul’da düzenlenecek olan konferansa davet etti. Prof. Dr. Chi-Chang CHANG, Medikal Karar Bilimleri Araştırma Merkezi hakkında bilgi vererek merkezin flamasını Rektörümüze hediye etti. Tıbbi İnformatik ve Tıp Teknolojileri konuları üzerinde durulan ziyarette, Üniversitemiz ile bu alan özelinde yapılabilecek iş birliği olanakları da ele alındı
Karşılıklı iyi niyet temennileri ve Rektörümüzün, misafirlerine hediye takdim etmesi ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirilerek tamamlanan ziyaretin ardından heyet, Üniversitemiz Medikal Cihaz Tasarım ve Üretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi'ni ziyaret ederek birçok alanda yürütülen bilimsel çalışma hakkında bilgi aldı.
09 Mayıs 2023
Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman ARICIOĞLU, Rektörümüz Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCIyı ziyaret etti.
05 Haziran 2023
KTÜ Kalite Komisyonu, Meslek Yüksekokullarımız ile 2022 yılını değerlendirdi.
05 Haziran 2023
Üniversitemiz, Hayat Boyu Öğrenme Haftası kapsamında Trabzon Millet Bahçesi'nde düzenlenen fuara katıldı.
02 Haziran 2023
Tüm dünyadan yükseköğretim kurumlarının katılımıyla gerçekleşen NAFSA 2023 Uluslararası Eğitim Fuarı'nda Üniversitemiz de yer aldı.
01 Haziran 2023
Üniversitemiz Tıp Fakültesi akademisyenleri ve öğrencileri, kurumsal aidiyetin artırılması amacıyla "Bahar Buluşması Şenliği"nde bir araya geldi.
26 Mayıs 2023
Patent Raporu Yayınlandı !
25 Mayıs 2023
Üniversitemiz Ödül Yönergesi doğrultusunda verilen ödüller sahiplerini buldu.
23 Mayıs 2023
Üniversitemizin 68. Kuruluş Yıl Dönümü; Bilim, Kültür, Sanat Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen törenle kutlandı.
23 Mayıs 2023
Üniversitemizde düzenlenen Bilim, Kültür, Sanat Haftası; öğrenci kulüpleri, çeşitli STK ve kamu kurumlarının katılımıyla gün boyu süren çeşitli etkinliklerle devam ediyor.
18 Mayıs 2023
Yükseköğretim Taliplerine, Kariyer Basamaklarını Kolay Aşmaları İçin Meslekleri Tanıttı
18 Mayıs 2023
TÜBİTAK 2237-A Programı kapsamında ve Prof. Dr. Oktay YILDIZ koordinatörlüğünde düzenlenen Uluslararası Fon Kaynaklarına Başvuru Kapasitesinin Artırılması Etkinliği
17 Mayıs 2023
Üniversitemizin kuruluş yıl dönümü kapsamında gerçekleştirilen etkinlikler ile bilim, kültür ve sanatı bir araya getiren "Bilim, Kültür, Sanat Haftası 2023" tüm coşkusu ile devam ediyor.
16 Mayıs 2023