haberler

Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman ARICIOĞLU, Üniversitemizi Ziyaret Etti

Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman ARICIOĞLU, Üniversitemiz ile iş birliğini güçlendirmek ve gençlere sunulan spor imkânları hakkında önemli konuları ele almak amacıyla Rektörümüz Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI’yı makamında ziyaret etti.

Sporun, üniversite gençliği için ne kadar önemli bir yere sahip olduğu vurgulanan ve spor etkinliklerinin artırılması üzerine fikir alışverişinde bulunulan ziyarette, Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman ARICIOĞLU, gençler arasında sporun yaygınlaşmasını sağlamak ve spor yapma alışkanlığını kazandırmak adına kurum olarak çeşitli projeler üzerinde çalıştıklarını ifade ederek bu projeler arasında üniversiteler ile iş birliği yapmanın, süreçte en önemli noktalardan birisini oluşturduğunu vurguladı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI özellikle Üniversitemizdeki gençlere yönelik spor alanında yürütülen projeleri anlatarak Üniversitemizin, gençlere spor yapma imkanları sağlamak ve gençleri spora teşvik etmek amacıyla çeşitli tesislerde, birçok etkinlik düzenlediğini belirtti.

Üniversitemiz ile Gençlik Spor İl Müdürlüğü arasında gerçekleştirilebilecek iş birliği protokolleri üzerine de görüş alışverişinde bulunulan ziyarette, her iki kurum arasında yapılacak iş birliği ve ortak projelerin geliştirilmesi için üzerinde durulan çalışmalar, gençlerin spor yapma imkânlarının artırılması ve gençlik faaliyetlerinin desteklenmesi noktasında fikir birliğine varıldı. Bu ortak projelerin hayata geçirilmesi ile birlikte gençlerin spor ile daha fazla buluşması ve geleceğe daha sağlıklı adımlarla ilerlemesi hedefleniyor.


05 Haziran 2023