Genel Sekreterlik Birinci 6 Aylık Eylem Planı Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

2020 Eylül ayında hazırlanan Genel Sekreterlik 180 Günlük Eylem Planı (Eylül 2020-Mart 2021) sonuç raporu değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Genel Sekreter Yardımcıları, Daire Başkanları, Enstitü, Fakülte, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokulu Sekreterleri ile Şube Müdürleri ve ilgili Koordinatörlük temsilcilerinin katıldığı çevrim içi toplantıda, Genel Sekreter V. Prof. Dr. Bünyamin ER tarafından, ilk eylem planı döneminde gerçekleştirilen faaliyetler ile ilgili bilgi verildi. Toplantıda ayrıca ikinci 180 Günlük Eylem Planı (Nisan 2021-Eylül 2021) kapsamında yer alması düşünülen eylemler, katılımcılar ile paylaşıldı ve katılımcıların görüşleri alındı.

05 Nisan 2021