International Staff Week 2022 Etkinliği, Üniversitemizde Düzenlendi

Üniversitemiz Değişim Programları Koordinatörlüğü’nün organize ettiği International Staff Week 2022 etkinliği, 6-10 Haziran 2022 tarihleri arasında Prof. Dr. Osman Turan Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.

9 farklı Avrupa ülkesindeki, 14 farklı üniversiteden, 23 katılımcı etkinlik kapsamında bir araya geldi. Etkinlik çerçevesinde Üniversitemizin, şehrimiz Trabzon’un ve ülkemizin tanıtımı yapılırken katılımcılar da kendi kurumlarını ve ülkelerini tanıtma fırsatı buldu.

Erasmus+ Değişim Programı’na yönelik çalışmaların yapıldığı toplantıların yanı sıra katılımcılar için Sümela ve Uzungöl’e günübirlik gezi düzenlendi. Katılımcılar, Atatürk Köşkü ve Ayasofya’yı da ziyaret etti.

Etkinlik, Üniversitemiz ile Avrupa üniversitelerinin, Erasmus+ Değişim Programı kapsamındaki ikili ilişkilerinin güçlendirilmesi ve yeni iş birlikleri için zemin hazırlaması bakımından önemli bir imkân sağladı.

Etkinliğe Katılan Ülkeler ve Temsil Edilen Kurumlar

Silesian University in Opava – Çek Cumhuriyeti