haberler

"Karadeniz Teknik Üniversitesi'nde Sosyal Bilimler Enstitüsü Mezunlar Buluşması ve Mezuniyet Töreni Coşkuyla Gerçekleşti"

Karadeniz Teknik Üniversitesi'nde Sosyal Bilimler Enstitüsü Geleneksel Mezunlar Buluşması ve Mezuniyet töreni, Prof. Dr. Osman Turan Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşti.

Törende, Üniversite Rektörü Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cemil RAKICI, Sosyal Bilimler Enstitü Müdürü Prof. Dr. Tülay İLHAN NAS, Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Asım KADIOĞLU, Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alaaddin YALÇINKAYA ve birçok öğretim üyesi ile yeni ve eski mezunlar bir araya geldi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan törenin açılış konuşmalarını, Rektörümüz Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI ve SBE Müdürü Prof. Dr. Tülay İLHAN NAS yaptı.

Tören kapsamında, 2023 yılı KTÜ SBE Doktora Tez Ödülleri sahiplerine hediye ve belge takdimi yapıldı. Ardından, 2022-2023 döneminde Doktora ve Yüksek Lisans programlarından mezun olan öğrenciler sahneye davet edilerek mezuniyet belgeleri takdim edildi.

Belge takdim töreninin ardından, Prof. Dr. Osman Turan Kültür ve Kongre Merkezi Fuaye alanında düzenlenen kokteylde, eski ve yeni mezunlar ve öğretim üyeleri bir araya geldi. Mezunların bir araya gelerek anılarını tazelediği ve deneyimlerini paylaşıldığı program fotoğraf çekimi ile sona erdi.


14 Temmuz 2023