haberler

KTÜ İİBF Genel Kurulu Yapıldı

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Mehmet Yazıcı Amfi’sinde düzenlenen Akademik Kurul Toplantısı'na, Rektörümüz Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cemil RAKICI, İİBF Dekanı Prof. Dr. Atila DOĞAN, Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Tülay İlhan NAS ile akademik personellerimiz katıldı.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nin mevcut durumu ve 2022 yılı akademik ve idari faaliyetleri hakkında İİBF Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Abdullah UZUN bir sunum gerçekleştirdi.

Toplantıda konuşma yapan İİBF Dekanı Prof. Dr. Atila DOĞAN: Yeni dönemde İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde yapılması planlanan akademik ve idari faaliyetleri anlattı ve fakültenin ihtiyaçlarını açıkladı.

Rektörümüz Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI Akademik Kurul Toplantısında yaptığı konuşmasında: Üniversitemizin başarısının artması için akademik yayınların çok önemli olduğuna dikkati çekti ve çalışmalarından dolayı fakülte yönetimi, akademisyenler ve idari personele teşekkür.

Akademik çalışmalarıyla çeşitli kategorilerde başarı gösteren ve 25 yılını dolduran akademik personele Teşekkür Belgesi takdimi ile devam eden Akademik Genel Kurul Toplantısı, akademik personelinin görüş, öneri ve katkılarının alınması ile sona erdi.


07 Temmuz 2023