haberler

KTÜ Mezunları Ankara'da Buluştu

Rektörümüz Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI, Ankara Gölbaşı TEİAŞ Sosyal Tesisleri’nde farklı dönemlerde Karadeniz Teknik Üniversitesi’nden (KTÜ) mezun olan isimleri ağırladı. Büyük buluşmaya, Türkiye Kamu Başdenetçisi Av. Şeref MALKOÇ, Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin AŞIKKUTLU, Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent ÇAKMAK, Artvin Çoruh Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Sıtkı BİLGİN, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müşaviri Mazhar YILDIRIMHAN, Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Seçmen Kütüğü Genel Müdürü Şeref ŞIK, Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Halil İbrahim OKUMUŞ, KTÜ Dayanışma Vakfı Başkanı Nevzat Ergin KUMANDAŞ,

TEİAŞ Trafo Merkezleri Tesis Dairesi Başkanı Dursun ŞİMŞEK, İSF STUDIOS sahibi İsmail FİDAN ve çok sayıda davetli katıldı.

Toplantıda, uzun süre görüşemeyen mezunlar birbirleri ile okul hatıralarını canlandırdı ve hasret giderdiler. Açılış konuşmasını yapan Rektörümüz Prof. Dr. ÇUVALCI, bu tür buluşmaların önemini vurguladı ve düzenli olarak yapılması gerektiğine dikkat çekti. Rektörümüz ÇUVALCI, bu buluşmanın yapıldığı mekan önerisi için mezunumuz YSK Seçmen Kütüğü Genel Müdürü Şeref ŞIK ve mekanın tahsisi ve organizasyonu için TEİAŞ Trafo Merkezleri Tesis Dairesi Başkanı Dursun ŞİMŞEK’e teşekkürlerini bildirdi. Toplantıda tüm katılımcılar tek tek söz alarak görüşlerini aktardı. Toplantı, Rektörümüz ÇUVALCI’nın katılan herkese şükranlarını bildirmesiyle sonlandırıldı.


03 Eylül 2023