KURUMSAL
ÖĞRENCİ
AKADEMİK
İDARİ
ARAŞTIRMA
HIZLI ERİŞİM
KTÜ Mezunları Ankara'da Buluştu
Rektörümüz Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI, Ankara Gölbaşı TEİAŞ Sosyal Tesisleri’nde farklı dönemlerde Karadeniz Teknik Üniversitesi’nden (KTÜ) mezun olan isimleri ağırladı. Büyük buluşmaya, Türkiye Kamu Başdenetçisi Av. Şeref MALKOÇ, Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin AŞIKKUTLU, Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent ÇAKMAK, Artvin Çoruh Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Sıtkı BİLGİN, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müşaviri Mazhar YILDIRIMHAN, Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Seçmen Kütüğü Genel Müdürü Şeref ŞIK, Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Halil İbrahim OKUMUŞ, KTÜ Dayanışma Vakfı Başkanı Nevzat Ergin KUMANDAŞ,
TEİAŞ Trafo Merkezleri Tesis Dairesi Başkanı Dursun ŞİMŞEK, İSF STUDIOS sahibi İsmail FİDAN ve çok sayıda davetli katıldı.
Toplantıda, uzun süre görüşemeyen mezunlar birbirleri ile okul hatıralarını canlandırdı ve hasret giderdiler. Açılış konuşmasını yapan Rektörümüz Prof. Dr. ÇUVALCI, bu tür buluşmaların önemini vurguladı ve düzenli olarak yapılması gerektiğine dikkat çekti. Rektörümüz ÇUVALCI, bu buluşmanın yapıldığı mekan önerisi için mezunumuz YSK Seçmen Kütüğü Genel Müdürü Şeref ŞIK ve mekanın tahsisi ve organizasyonu için TEİAŞ Trafo Merkezleri Tesis Dairesi Başkanı Dursun ŞİMŞEK’e teşekkürlerini bildirdi. Toplantıda tüm katılımcılar tek tek söz alarak görüşlerini aktardı. Toplantı, Rektörümüz ÇUVALCI’nın katılan herkese şükranlarını bildirmesiyle sonlandırıldı.
03 Eylül 2023
2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Öncesi Düzenlenen Basın Bilgilendirme Toplantısı'nda Rektörümüz Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI, KTÜ Markasının Büyümeye Devam Ettiğini Söyledi
22 Eylül 2023
Rektörümüz Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI, Tebriz Üniversitesi ve Bonab Üniversitesi Rektörleri İle İş Birliği Protokolü İmzaladı
21 Eylül 2023
Rektörümüz Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI Başkanlığı'nda gerçekleşen 'Mezun İlişkileri Yönetimi' toplantısında, önemli konular ele alındı
11 Eylül 2023
Rektörümüz Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI, Trabzon'a atanan Vali Aziz Yıldırım'ı ağırladı. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, üniversite-şehir birlikteliği konusu ele alındı
06 Eylül 2023
Üniversitemiz, yarışmalarda ödülleri art arda aldı
04 Eylül 2023
Rektörümüz Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI'nın ev sahipliğinde Ankara Gölbaşı TEİAŞ sosyal tesislerinde KTÜ mezunları buluşması gerçekleştirildi.
03 Eylül 2023
Rektörümüz, Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Cengiz KÖSEOĞLU'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
01 Eylül 2023
Dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST, kapılarını 30 Ağustos'ta açtı. Üniversitemiz dev standı ve buluşlarıyla, Ankara'daki bu büyük organizasyonda yerini aldı.
01 Eylül 2023
"Anadolu Girişimciliğinin Güçlendirilmesi" Projesi kapsamında altı üniversitenin rektör ve rektör yardımcıları KTÜ Sahil Tesislerinde buluştu
29 Ağustos 2023
Tekirdağ Valiliği'nden Trabzon Valiliği'ne atanan Aziz YILDIRIM; 'yeni görevine hoş geldin' demek amacıyla Rektörümüz Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI tarafından makamında ziyaret edildi.
29 Ağustos 2023
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI, Trabzona çeşitli programlar için gelen Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın LEVENT'i makamında ağırladı.
29 Ağustos 2023
Rektörümüz, TÜBİTAK Destek Programları Toplantısında Üst Düzey Katılımcılarla Buluştu.
25 Ağustos 2023
Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ), ÖSYM tarafından açıklanan 2023 YKS Genel Yerleştirme sonuçlarıyla ön lisans ve lisans programlarında yüz güldüren başarılara imza attı.
23 Ağustos 2023
Bu sürece katkı sağladıkları için KTÜ'lü Araştırmacılarımıza teşekkür ederiz.
23 Ağustos 2023