Kurum Hisseli TÜBİTAK Projelerine Ödül Töreni Düzenlendi

Üniversitemizde, TÜBİTAK kaynaklarından sağlanan Kurum Hisseli Projeler için ödül töreni düzenledi.

KTÜ Fen Fakültesi Nazım TERZİOĞLU Amfisinde gerçekleştirilen ödül törenine Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Akif CİNEL, Prof. Dr. Halil İbrahim OKUMUŞ ile ödül alan Proje yürütücüleri ve araştırmacılar katıldı.

Törenin açılış konuşmasını Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI yaptı. Prof. Dr. ÇUVALCI katılımcıları selamlayarak başladığı konuşmasında üniversite yönetimi olarak, üretken araştırmacılara sunulan imkanları hatırlattı. Rektör Prof. Dr. ÇUVALCI, "Üniversitemizin marka değerini arttıran, çıktılarını arttıran proje yürütücülerini ve araştırma ekiplerini tebrik ediyorum. Projeler için gerekli laboratuvar desteğini sağlıyoruz. Bu yıl özellikle 2024'te daha fazla çıktı üretmek, daha fazla proje gerçekleştirmek ve daha fazla yayın yapmak için çaba sarf etmeliyiz" ifadeleriyle konuşmasını tamamladı. Ayrıca, 2022-2023 yılında desteklenen projelerin yürütücülerini ve ekiplerini tebrik etti.

Bilimsel çalışmalarda ve Ar-Ge faaliyetlerinde kullanılmak üzere tasarlanan bu desteklerin önemini vurgulamak amacıyla gerçekleştirilen törende  Rektörümüz Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI, proje yürütücüleri: Prof. Dr. Ömer KARA, Prof. Dr. Temel VAROL, Prof. Dr. Mustafa İMAMOĞLU, Dr. Öğr. Üyesi İhsan ERDİNÇLİ, Doç. Dr. Suna ERSAVAŞ KAVANOZ, Doç. Dr. Önder AYDEMİR, Doç. Dr. Mürsel ŞAHİN, Dr. Öğr. Üyesi Özlem HACIOĞLU, Prof. Dr. Gençağa PÜRÇEK, Prof. Dr. Sevgi KOLAYLI, Prof. Dr. İlhan ALTINOK, Prof. Dr. Mustafa Fehmi TÜRKER, Prof. Dr. Ufuk Kemal ÖZTÜRK, Dr. Öğr. Üyesi Şüle BIYIK BAYRAM, Dr. Öğr. Üyesi Temel SAĞLAM, Ö ğr. Gör. Dr. Memnüne KOKOÇ, Öğr. Gör. Beril DEĞERMENCİ, Öğr. Gör. Sedanur KALYONCU, Doç. Dr. Fatih ERDEMİR, Prof. Dr. Tülay İLHAN NAS, Doç. Dr. ELİF ÖKSÜZ GÜNEŞ, Prof. Dr. Ali CANSU, Prof. Dr. Murat TOPBAŞ, Doç. Dr. Selcen ÇELİK UZUNER, Dr. Öğr. Üyesi Aysel ÖZSABAN, Prof. Dr. Esat GÜMÜŞKAYA'ya bilgisayar, proje ekibine ise tebrik belgesi takdim etti.

03 Mart 2024