Öğretim Elemanlarına Yönelik Microsoft Teams Uzaktan Eğitim Sistemi Eğitimi Verildi

06.02.2023 günü Kahramanmaraş ili merkezli deprem nedeniyle, Yükseköğretim Kurulu tarafından alınan kararlar çerçevesinde 2022-2023 Eğitim-Öğretim Bahar yarıyılı dersleri hazırlık sınıflarında ve tüm program düzeylerinde (ön lisans, lisans, yüksek lisans, doktora) 27 Şubat 2023 tarihinde uzaktan öğretim (online) yöntemi ile başlayacaktır.

Bu kapsamda akademisyenlerimize üniversitemizde kullanılan Microsoft Teams Uzaktan Eğitim Sistemi'nin işlevleri konusunda bilgi düzeylerinin arttırılması, karşılaşabilecekleri sorunların önlenmesi, karşılaşılan sorunlara daha hızlı çözüm geliştirilebilmesi ve sorunların en aza indirilebilmesi amacıyla Üniversitemiz Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından Nazım Terzioğlu Amfisi'nde öğretim elemanlarına yönelik uzaktan eğitim konusunda eğitim verildi.

23 Şubat 2023