haberler

Prof. Dr. LEVENT KTÜ'de: İki Üniversite Arasında Verimli Ziyaret

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI, Trabzon’a çeşitli programlar için gelen Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın LEVENT'i makamında ağırladı.

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın LEVENT, Rektörümüz Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI'yı makamında ziyaret etti. Rektörlük binasında gerçekleşen ziyarette, 2023-2024 Eğitim- Öğretim dönemi için genel planlamaların yanı sıra iki üniversitenin aktif katılım sağladığı programlar üzerine değerlendirmeler yapıldı.

Ziyaret sırasında, Rektörümüz Prof. Dr. ÇUVALCI, üniversiteler arasındaki dostluğun ve iş birliğinin simgesi olarak Üniversitemizin logosunu taşıyan gümüş işlemeli bir telkâri plaketi Prof. Dr. LEVENT’e hediye etti. Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü de çini sanatı işlemeleriyle süslü üniversite logosunun bulunduğu bir tabağı Rektörümüze hediye etti.

Üniversiteler arasındaki iş birliğinin ve dostluğun daha da güçlenmesine katkı sağlayan ziyaret iki rektörün, gelecekteki projeler için yapılan görüş alışverişlerinin ardından yapılan fotoğraf çekimi ile son buldu.


29 Ağustos 2023