haberler

Profesörlük Belgesi Takdim Töreni Gerçekleşti: 11 Fakültede 33 Profesör Ataması

Üniversitemizde Profesörlük Belgesi Takdim Töreni gerçekleştirildi. Doçent unvanından Profesörlük unvanına yükselen 33 akademisyenimize belgesi takdim edildi.

Üniversitemizde Doçent unvanından Profesör unvanına yükselen 11 fakülteden 33 akademisyenimiz için takdim töreni düzenlendi. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde gerçekleşen törene Rektörümüz Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Akif CİNEL, Prof. Dr. Halil İbrahim OKUMUŞ, Prof. Dr. Cemil RAKICI, Senatörlerimiz, akademisyenlerimiz ve aileleri katıldı.

Törenin açılış konuşmasında "KTÜ'lü Profesör" vurgusu yapan Rektörümüz Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI, Üniversitemizde bilimsel çalışmaların zenginliği ve sürekliliğinin arttığını, kurum aidiyetinin her geçen gün yükseldiği ifade etti. Bilimsel araştırma, proje ve yayınlar için gerekli desteği vermeye devam edeceğini belirten Rektörümüz Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI, akademisyenlerimizi tebrik ederek her birine başarı dileklerinde bulundu. Tören belge takdimi, hatıra fotoğrafları çekilmesi ve kokteyl ile sona erdi.

Profesörlük Belgesi Takdim Töreni Fotoğraf Galerisi İçin Tıklayınız

 


15 Kasım 2023