Rektörümüz, Araştırma Projelerimizin Yürütülmesi Sürecinde Destek Sağlayan Personelimize Teşekkür Etti

Rektörümüz Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI ve yönetim ekibi, kurum içi ve kurum dışı araştırma projelerinin yürütülmesi sürecine bürokrasi desteği sağlayan personelimiz ile bir araya gelerek süreçte sarf ettikleri emekleri adına kendilerine teşekkür etti.

Rektörlük Senato Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda yaptığı konuşmada “Bizim asıl amaçlarımızdan bir tanesi eğitim-öğretim ve öğrenci yetiştirmek. Ama Araştırma Üniversitesi olarak bunun yanı sıra araştırma, bilgi üretme yükümlülüğümüz de var. Bu sürecin en önemli çıktılarından biri de proje. Projede, hepimizin bildiği gibi bir hocaya, bir bilimsel ekibe, bir de sürecin bürokrasi kısmını yöneten sizlere ihtiyacımız var. Rektörlük olarak bu konulara önem veriyoruz. Proje kültürüne daha fazla odaklanmak istiyoruz.” sözlerine yer veren Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI, proje sayısının artırılması sürecinde, proje yürütücülerine sağlanan bürokrasi (proje hesabı açılması, satın alma, bursiyer işlemleri, ödemeler vb.) desteğinin, sürecin verimli ve etkin bir biçimde yürütülmesine büyük katkı sağladığını vurgulayarak personellerimizin bu süreçte edindiği tecrübeler hakkındaki geribildirimlerini dinledi. Toplantı, hatıra fotoğrafı çektirilmesinin ardından sona erdi.

12 Mayıs 2023