haberler

Rektörümüz Prof. Dr. ÇUVALCI, Yeni Atanan Vali YILDIRIM'ı Ziyaret Etti

Cumhurbaşkanı Valiler Kararnamesi'yle Tekirdağ Valiliği'nden Trabzon Valiliği'ne atanan Aziz YILDIRIM, yeni görevine hoş geldin demek amacıyla Rektörümüz Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI tarafından makamında ziyaret edildi.

Ziyarette İç İçe Geçen Üniversite ve Şehir İş Birliği Konuşuldu

Rektörümüz Prof. Dr. ÇUVALCI, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Akif CİNEL ve Prof. Dr. Halil İbrahim OKUMUŞ ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette, Vali YILDIRIM’a yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu. Ziyaret sırasında, Karadeniz Teknik Üniversitesi'nin Trabzon şehriyle olan iş birliği ve dayanışmasının önemi ele alındı. Rektörümüz; üniversite ve şehir arasındaki güçlü bağa vurgu yaparak, Karadeniz Teknik Üniversitesi'nin (KTÜ) kentin kalkınmasına ve gelişimine katkı sağlayan köklü bir kurum olduğunu ifade etti. Prof. Dr. ÇUVALCI, üniversite olarak kentte önemli projeler ve çalışmalar yapabileceklerine olan inancını dile getirdi.

Vali YILDIRIM’dan Teşekkür

Aziz YILDIRIM, Karadeniz Teknik Üniversitesi'nin bölgenin önemli bir eğitim ve araştırma merkezi olduğunu belirtti. İş birliği ve dayanışmanın kentin ve üniversitenin geleceği için ne denli kıymetli olduğunu vurguladı. Rektörümüz Prof. Dr. ÇUVALCI ve beraberindeki Rektör Yardımcılarına nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Ziyaret fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.


29 Ağustos 2023