haberler

'"SMART Youth Projesi Çoğaltıcı Etkinliği ve Kapanış Toplantısı'" Üniversitemizde Gerçekleştirildi

Üniversitemizi temsilen Teknoloji Transferi Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin proje yürütücülüğünü üstlendiği Erasmus+ Programı kapsamında, Avrupa Komisyonu tarafından desteklenen “Strategic Management, Agility and Right Technologies for Youth-SMART Youth Projesi Çoğaltıcı Etkinliği ve Kapanış Toplantısı" Osman Turan Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlendi.

Etkinlikte TTM Müdürü Prof. Dr. Oktay YILDIZ, TTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet KAZAZ ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halil İbrahim OKUMUŞ’un açılış konuşmalarının ardından Öğr. Gör. Emrah AYVAZ tarafından proje kapsamında gerçekleştirilen faaliyetler ve proje çıktılarının tanıtımı yapıldı. Akabinde Üniversitemiz Dış İlişkiler Koordinatörlüğü’nden Öğr. Gör. Onur AYDIN tarafından Erasmus+ Programı kapsamında personel ve öğrencilerin yararlanabileceği hareketlilik programları hakkında ve Prof. Dr. Oktay YILDIZ tarafından AB Programları, Erasmus+ Stratejik Ortaklık Programları hakkında katılımcılara detaylı bilgi aktarıldı.

Çoğaltıcı Etkinliği ve Kapanış Toplantısı’na, proje ortaklarından temsilcilerin yanı sıra projenin hedef kitlesinde yer alan öğrenciler, girişimciler, bölgedeki kurum ve kuruluş temsilcileri katılım sağladı.

Proje hakkında bilgi almak ve proje çıktılarına ulaşmak için proje web sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

https://smartyouth.net/


14 Kasım 2022