haberler

Sultan Qaboos Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Heyeti, Rektörümüzü Ziyaret Etti

Sultan Qaboos Üniversitesi Öğrenci Danışma Merkezi'nden (Student Counseling Center) Öğrenci İşleri Daire Başkanı Majid Nasser Al Kahali ve Bilgisayar Uzmanı Saeed Salem Al Hajri, Rektörümüz Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI’yı makamında ziyaret etti.

Öğrenci Danışma Merkezi Başkanı ve Başkan Yardımcısı, Sultan Qaboos Üniversitesi Öğrenci Danışma Merkezi'nin 5 alt birimden oluştuğunu ve her dönem 34 farklı etkinlik düzenlendiğini dile getirerek bu etkinlik programlarının hem öğrenciler hem de personel için yapıldığını vurguladı. Programlar kapsamında, personel ve öğrencilerin akademik, kültürel, kişisel ve mesleki gelişimlerine katkıda bulunulmasının amaçlandığı, etkinliklerin ücretsiz yapıldığı, bir günden uzun süren etkinlikler için ise ücret talep edildiği, etkinliklerde sertifika da verildiği belirtildi.

Farklı üniversitelerde öğrencilere sağlanan gelişim programları hakkında bilgi almak için kurumları ziyaret eden ekibin, Üniversitemize de ziyarette bulunduğu belirtilen toplantıda, KTÜ'nün köklü bir üniversite olduğu için tercih edildiği aktarıldı. Hâlihazırda Umman’dan hiçbir öğrencimizin olmadığı ancak istenilirse gerekli iş birliklerinin yapılabileceğinin önemine vurgu yapılan ziyaret, hatıra fotoğrafı çektirilmesinin ardından sona erdi.


25 Ekim 2022