haberler

Tıp Fakültesi'nde, Bahar Buluşması Şenliği Düzenlendi

Üniversitemiz Tıp Fakültesi akademisyenleri ve öğrencileri, kurumsal aidiyetin artırılması amacıyla düzenlenen Bahar Buluşması Şenliği'nde bir araya geldi. Tıp Fakültesi Dekanlık Korusu'nda gerçekleşen etkinliğe, Rektörümüz Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Akif CİNEL ve Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Neşe KAKLIKKAYA, akademik ve idari personelimiz ile öğrencilerimiz katıldı.

Tıp Fakültesi Bahar Buluşması Şenliği, Üniversitemiz Stratejik Planı'nın bir parçası olarak öğrencilerimiz ve akademisyenlerimizin sosyal etkileşimlerini artırmak, birlikte eğlenceli vakit geçirmelerini sağlamak ve aynı zamanda öğrencilerimizin kurumsal aidiyetlerini güçlendirmek amacıyla düzenlendi.

Etkinlik, Rektörümüz Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI ve Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Neşe KAKLIKKAYA'nın açılış konuşmalarıyla başladı. Katılımcıların ve özellikle öğrencilerin motivasyonu ve teşvikine yönelik mesajlar içeren konuşmalar, etkinliğin amacı ve önemine de dikkat çekti.

Etkinlik kapsamında, bölgenin yöresel lezzetlerini deneyimlemek ve sosyal paylaşımı arttırmak amacıyla Tıp Fakültesi Dekanlığı tarafından katılımcılara ikramda bulunuldu. İkramların yanı sıra katılımcıların keyifli vakit geçirmelerini sağlamak için çeşitli etkinliklerin düzenlendiği organizasyonda, Üniversitemiz Öğrenci Kulüpleri arasında yer alan Gademe Gademe Sanat Kulübü, bir konser ve müzik dinletisi gerçekleştirdi. Katılımcılar, bu performans sayesinde müziğin keyfini çıkarırken kulüp üyesi öğrencilerimiz de yeteneklerini sergileme imkânı buldu. Bahar Buluşması etkinliğinin devamında açık hava sinema gösterimi de yapıldı. Öğrencilerimiz ve akademisyenlerimiz, patlamış mısır ikramı eşliğinde film izlemenin tadını çıkardı.

Etkinlik, öğrencilerimiz ve akademisyenlerimizin yıl boyunca süren çalışmalarının ardından bir araya gelerek sosyal bağları güçlendirmeleri, keyifli bir vakit geçirmeleri ve enerji depolamaları için önemli bir fırsat sundu.


26 Mayıs 2023