Trabzon Valisi Sayın Aziz YILDIRIM, Üniversitemizi Ziyaret Etti

Cumhurbaşkanı Valiler Kararnamesi'yle Tekirdağ Valiliği'nden Trabzon Valiliği'ne atanan Aziz YILDIRIM, Üniversitemize iade-i ziyaret gerçekleştirerek Rektörümüz Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI ile bir araya geldi. Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette; Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Halil İbrahim OKUMUŞ, Prof. Dr. Akif CİNEL, Prof. Dr. Cemil RAKICI hazır bulundu. Trabzon Valisi Aziz YILDIRIM’a üniversitemiz hakkında bilgiler veren Rektörümüz Prof. Dr. ÇUVALCI, üniversite olarak şehirle iç içe olduklarını belirterek, “Şehrimizle bütünleşmiş bir kurumuz. Bu çerçevede Senato kararıyla 2021 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Şehir İş Birliği Komisyonu kurduk. Buradaki amacımız şehirle bütünleşerek iş dünyası, kurum, kuruluşlar ve diğer paydaşlarla iş birliği yapılması ayrıca ilişkilerin geliştirmesine katkı sağlanmasıydı. Komisyonumuz bu birlikteliği başarıyla sağladı. Biz de bu yöndeki çalışmalarımıza üzerine koyarak devam ediyoruz. Şehir ve üniversite dayanışmasını çok önemsiyoruz” dedi.

Yıldırım, Yeni Akademik Yıl Öncesi Başarı Diledi
Vali YILDIRIM ise tesisleri, imkanları, tarihi ve akademik kadrosuyla üniversitemizin güçlü bir yapıya sahip olduğuna dikkat çekerek, KTÜ ve Trabzon dayanışmasının artarak devam etmesini temenni etti. Rektörümüz Prof. Dr. ÇUVALCI’dan yeni akademik yıl hakkında bilgi alan YILDIRIM, kendisine gösterilen ilgi dolayısıyla üniversitemiz yönetimine teşekkür ederek, memnuniyetlerini dile getirdi. Ziyaret, fotoğraf çekimiyle son buldu.

06 Eylül 2023