haberler

Öğrenci Kulüp Yönetim Sistemi

Üniversite hayatı, öğrencilere akademik bilgi ve becerilerin yanı sıra sosyal ve liderlik yeteneklerini geliştirme fırsatları sunar. Bu sürecin en önemli parçalarından biri de öğrenci kulüpleridir. Siz değerli öğrencilerimiz için özel olarak geliştirildiğimiz Öğrenci Kulüp Yönetim Sistemi uygulamasını hizmetinize sunmanın mutluluğu içerisindeyiz.

Uygulama, öğrenci kulüplerinin etkinliklerini daha verimli ve etkili bir şekilde yönetmelerine yardımcı olmak amacıyla tasarlanmış bir kulüp yönetim sistemidir. Hem KTÜ MOBİL uygulaması hem de web sitesi üzerinden erişilebilen bu yenilikçi platform, kulüp yöneticilerine ve üyelerine büyük kolaylıklar sunuyor. Öne çıkan bazı temel özellikler:

•             Kolay Üyelik Başvurusu ve Yönetimi,

•             Kulüp Başvuru ve Yönetimi,

•             Etkinlik Oluşturma Ve Raporlaştırma,

•             Üyelik, Kulüp ve Etkinlik gibi temel işlemler için kolaylaştırılmış onay süreci ve daha birçok özellik…

Öğrenci Kulüp Yönetim Sistemi, kullanıcı dostu arayüzü ve kapsamlı özellikleri ile sadece kulüp yönetimini kolaylaştırmakla kalmıyor aynı zamanda kulüplerin daha organize ve etkin bir şekilde çalışmasını sağlıyor.  

Daha fazla bilgi için https://kulup.ktu.edu.tr/ adresini ziyaret edebilir ve KTÜ MOBİL uygulamasını indirerek hemen kullanmaya başlayabilirsiniz. (Sisteme, Bilgi Yönetim Sistemi kullanıcı adı ve şifrenizi kullanarak girebilirsiniz.)


12 Temmuz 2024